LIMIETWEDSTRIJDEN SEIZOEN 2018-2019


Hieronder staan verschillende limietwedstrijden. Als je hieraan wil deelnemen, geef dan de afstanden die je wil zwemmen
aan de wedstrijdsecretaris door ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ). Doe dit echter wel voor de uiterste inschrijfdatum, anders
kan je niet meer deelnemen.

 

 Datum
 Plaats
 Zwembad
25 / 50
mtr.
 Inschrijf-
 datum
Nadere info
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Informatie Limietwedstrijden:
Voor een aantal wedstrijden, zoals de Nederlandse Kampioenschappen, de jaargangfinales en de Regio kampioenschappen is er een inschrijflimiet: Aan deze wedstrijden mag je alleen meedoen als je PR sneller is dan een vastgestelde tijd. 
Deze tijden kan je natuurlijk zwemmen tijdens de competitie of bij vierkampen, maar daar wordt altijd een vast programma gezwommen. Daarom zijn er ook limietwedstrijden. Hier kunnen bijna alle afstanden worden gezwommen, zowel in 25m baden als in 50m baden. Zo heb je nog meer mogelijkheden om een limiet te halen. De limieten staan vermeld op de website van de vereniging onder het kopje "Limieten".
Waarschijnlijk weet je zelf het beste of je met je PR dicht tegen een limiet aanzit. Je kan dan op zoek gaan naar een wedstrijd waar je op die bepaalde slag/afstand kunt proberen de limiet alsnog te halen
De wedstrijden worden vermeld op de site onder het kopje "Limietwedstrijden". Hier kan je zien waar en wanneer er wedstrijden zijn. Als je op de wedstrijd klikt zie je het programma en verdere bijzonderheden zoals de kosten voor deelname. Bij deze wedstrijden moet je zelf het startgeld betalen. Als je geen wedstrijd ziet met jouw afstand, kan je altijd vragen of er een wedstrijd voor je gezocht kan worden. Ook als je zelf een wedstrijd weet die niet vermeld staat kan je dit doorgeven. Overleg wel altijd met je trainer als je aan een limietwedstrijd wil deelnemen.

 
Laatst aangepast op zondag, 11 juli 2021 20:42
 
© 2024 Barracuda
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.