Clubkleding

Nieuwe kledinglijn

nieuweshirts

 
Als vereniging vinden wij het belangrijk om als één team over te komen tijdens wedstrijden. Verenigingskleding draagt bij aan een professionele uitstraling en wij hopen dat de nieuwe lijn een groot succes wordt. 
 
 

Nieuwe pasmomenten

We zijn begonnen met de pasmomenten voor de zwemkleding voor de jongens/heren en meisjes tot ongeveer 15/16 jaar. De komende trainingen op maandag- en donderdagavond ligt er een intekenlijst in de hal waarop je kunt aangeven wanneer je wilt komen passen. 

We houden rekening met 30 minuten pastijd voor de meisjes en 15 minuten voor de jongens/heren. Er kan in de kleedkamer worden gepast, de jongere zwemmers graag samen met een ouder/verzorger. Indien je na het zwemmen past, neem dan een extra badpak/zwembroek mee om te gebruiken bij het passen. Mocht dit de eerste keer zijn dat je een wedstrijdbadpak of jammer past, dan zijn de volgende video’s handig om voor het passen te bekijken:

- passen wedstrijdbadpak

- passen jammer

 

Zodra de ontbrekende damesmaten binnen zijn (voor meisjes/dames vanaf ongeveer 15/16 jaar), zal dit worden aangekondigd en kunnen deze ook gepast worden. Dan zullen we ook aangeven wat de uiterste inleverdatum van het bestelformulier is. De totale bestelling wordt kort na deze uiterste inleverdatum geplaatst bij de leverancier en binnen 14 dagen ontvang je een betalingsverzoek. Zodra de kleding binnen is en de betaling is ontvangen, wordt de zwemkleding in het zwembad uitgereikt.

 

Na deze bestelperiode zal er ieder jaar bij aanvang van het seizoen en in februari een bestelmoment zijn voor de tassen, handdoek en de kleding.

 

 

Hulp gezocht!

Wij zijn op zoek naar ouders die willen helpen om de pasavonden in goede banen te leiden. Je staat dan met twee ouders in de hal met alle zwemkleding. De zwemmers komen een aantal maten zwemkleding ophalen op de tijd waarop zij hebben ingetekend, gaan in de kleedkamer passen en brengen de kleding daarna weer terug. 

Het passen vindt plaats tijdens de trainingen op de komende maandagen en donderdagen in januari. Je hoeft niet de hele avond te helpen, we hebben de avonden verdeeld in twee blokken zodat je tijdens de training van je zoon/dochter kunt helpen. Eerste deel is van 17.30 tot 19.00 en het tweede deel van 19.00 tot 20.30 (maandag)/21.00 (donderdag). Als je wilt helpen, laat het dan weten via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of een whatsapp-bericht aan Carin Stout: 06 21251220.


 

Bestellen nieuwe tassen en handdoek t/m 19 januari
De nieuwe tassen en de handdoek kunnen besteld worden via dit bestelformulier.
 
 
Bestellen zwemkleding
De badpakken en zwembroeken kunnen besteld worden via dit bestelformulier.


Bestellen nieuwe clubkleding
De nieuwe Barracuda zwemkleding kan worden besteld via dit bestelformulier.

 
 
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 29 november 2017 is besloten dat elke zwemmer met een geldig startnummer wordt verplicht een basis set van deze nieuwe lijn te kopen. Dit houdt in een T-shirt en korte broek. Deze zijn voor eigen rekening en worden geacht gedragen te worden tijdens alle wedstrijden. 

 

 


                                         

Laatst aangepast op zondag, 20 januari 2019 11:11
 
© 2021 Barracuda
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.